Vloeivelden van Johan Mooibroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 610839
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!

Omschrijving

De Veenhuizerstukken bij Stadskanaal deden ooit dienst als vloeivelden van de aardappelmeelfabriek TTP, maar het terrein heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een uniek natuurgebied.

Voor veel soorten vogels een belangrijke pleisterplaats. Door nauwkeurige beheersing van het waterpeil is het gebied verandert in zogenoemde wetlands. Zo’n natte biotoop is niet alleen erg in trek bij water- en moerasvogels maar ook vele andere soorten hebben deze oase van rust gevonden. Vanuit een vogelkijkhut en achter twee vogelkijkschermen kunnen ze worden geobserveerd. (bron: DvhN, Dagblad van het Noorden).

Over Johan Mooibroek

Johan Mooibroek profielfotoMijn naam is Johan Mooibroek, een gepassioneerd fotograaf uit Stadskanaal (provincie Groningen). Mijn voorkeur gaat uit naar natuur- en landschapsfotografie en probeer zoveel mogelijk met het lijnenspel te spelen. Zodra ik tijd over heb pak ik mijn camera en ben ik onderweg, op zoek naar interessante onderwerpen om te fotograferen. Zoals Einstein het ooit eens formuleerde: "Creativity is intelligence having fun"...

Alle werken