Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Vlonder pad in de Broekpolder (Vlaardingen)

- Werkcode: 1 006 137

FotoGraaG Hanneke over Vlonder pad in de Broekpolder (Vlaardingen)

Regelmatig ga ik met de scootmobiel op pad en ik prijs mij gelukkig dat er op korte afstand van mijn huis prachtige, aangelegde, natuur te vinden is. Ik neem dan ook altijd mijn camera mee, want je weet maar nooit wat je tegen komt. Dit vlonder pad, dat helaas met de scootmobiel niet begaanbaar is, brengt je naar een mooi stukje natuur in de Broekpolder bij Vlaardingen. Hier zie je regelmatig de Schotse Hooglanders staan grazen of bij warm weer heerlijk pootje baden. Er zwemmen ook veel soorten vogels in het water.
Achter het groen van de bomen en struiken zie je hijskranen, windmolens en een stukje van een flat tegen de dreigende wolkenlucht. Hierdoor weet je dat je dicht bij de bebouwde wereld bent. In de Broekpolder ervaar je toch de natuur en rust. Op foto's vind ik dit soort wolken het altijd goed doen.

Het uitzicht leverde in ieder geval een mooie landschapsfoto op voor de VillaJoepCollectie 2022.

De opbrengst (mijn commissie) ga ik volledig doneren aan Stichting Villa Joep. Ik hoop dan ook van harte dat je iets moois bestelt uit deze speciale Villa Joep Collectie voor het goede doel!
FotoGraaG Hanneke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door FotoGraaG Hanneke

Ik heb fotografie van huis uit meegekregen. Het was de hobby van mijn vader. Hij had in mijn jeugd een eigen donkere kamer om zijn foto's te ontwikkelen. Later ben ik zelf gaan fotograferen met een analoge camera. Inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor een digitale spiegelreflex camera. Geen fotorolletjes meer, maar onbeperkt knippen. Ik fotografeer van alles.

B12 Deficiëntie en Dunne Vezel Neuropathie (DVN) gooide wat roet in het eten qua mogelijkheden. Nu ga ik er kort op uit met mijn scootmobiel of rolstoel en neem mijn camera mee of zoek het dichter bij huis in de tuin, zodat ik toch mooie foto’s kan maken. Steeds weer zie ik leuks om vast te leggen. Graag deel ik al dat moois en wie weet is er wel een mooi plaatje voor aan jou muur bij?!

Met mijn Fotografie wil ik ook B12 Deficiëntie en DVN onder de aandacht brengen. Waar ik erg blij mee ben is de samenwerking tussen het B12 institute en Erasmus MC, Afd. Klinische Chemie. Zij hebben de B12 Institute Research Foundation opgericht.

Omdat ik deze Foundation graag wil steunen met hun goede en belangrijke werk wil ik 10% van mijn commissie van de verkoop van mijn foto’s aan hen schenken. Wanneer u dus een foto van mijn hand koopt voor aan uw muur, helpt u mee om meer bekendheid te geven aan (h)erkenning en behandeling van B12 Deficiëntie. DVN kan als oorzaak o.a. on(der)behandelde B12 Deficiëntie hebben.

Alle werken van FotoGraaG Hanneke


Waarom je kiest voor Vlonder pad in de Broekpolder (Vlaardingen) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vlonder pad in de Broekpolder (Vlaardingen)

Koop de foto Vlonder pad in de Broekpolder (Vlaardingen) van FotoGraaG Hanneke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 006 137

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
75,-68,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.