Een Werk aan de Muur shop

Vol vertrouwen (lijntekening portret naakt zitten vrouw houtskool line art zwart wit minimalistisch)

- Werkcode: 566 721

Natalie Bruns over Vol vertrouwen (lijntekening portret naakt zitten vrouw houtskool line art zwart wit minimalistisch)

Deze afbeelding is een hand getekende schets met houtskool van een vrouwenlichaam. Dit zwart-wit design kan uitstekend gecombineerd worden met meerdere posters om bijvoorbeeld een posterwand te creëren. Ook past het goed in een minimalistische interieurstijl.

Deze zelfde afbeelding is ook verkrijgbaar met een beige achtergrond en heeft als titel 'Zelfverzekerd'.

De lijntekeningen zijn over het algemeen zwarte lijnen op een witte achtergrond. Er is alleen heel veel mogelijk. Heb je liever de lijnen of juist de achtergrond in een andere kleur? Gewoon… omdat het je mooier lijkt of omdat het bij een speciale kleur in het interieur moet matchen? Neem dan contact op. Het gemakkelijkste is het wanneer je exact weet welke RAL kleur(code) je wil.

Ook de afmetingen kunnen gemakkelijk aangepast worden. Liever een afdruk in verhouding 2:3 of 3:4? Vraag ernaar en dan pas ik het graag voor je aan.

De gebruikte kleuren zijn: wit en zwart.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vol vertrouwen (lijntekening portret naakt zitten vrouw houtskool line art zwart wit minimalistisch) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vol vertrouwen (lijntekening portret naakt zitten vrouw houtskool line art zwart wit minimalistisch)

Koop de illustratie Vol vertrouwen (lijntekening portret naakt zitten vrouw houtskool line art zwart wit minimalistisch) van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566 721
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.