Volle Maan, Grote KerkBreda

van JPWFoto

Volle Maan, Grote KerkBreda van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 820555
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

De volle maan. Het is een maandelijks terugkerend fenomeen, dat mij blijft boeien. Iedere keer ook met de uitdaging om dit vanaf een goede plek vast te leggen.
Al ruim van tevoren heb ik een foto in gedachten. In dit geval wist ik een hoog standpunt te vinden, van waaruit ik van veraf een mooi zicht op de toren van de Grote Kerk van Breda had. Geen vrij toegankelijke ruimte, maar met wat geregel had ik toestemming om op vanaf het dak van dat gebouw deze plaat te kunnen schieten. En dan komt het aan op de avond zelf. Veel geluk, veel geduld en vervolgens dubbel genot om dit zo te kunnen vastleggen.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken