Een Werk aan de Muur shop

Voorbijgaand

- Werkcode: 1 030 577

Ellen Borggreve over Voorbijgaand

Prachtige grijze beukenboom met vele stammen die uit één wortel groeien op de mistige helling van een berg. Deze bomen zijn bijzonder kwetsbaar voor de harde wind en elk jaar dat we terugkomen, zien we dat vele van deze bomen zijn omgevallen. Deze prachtige boom met vele stammen die uit één wortelstelsel groeien, staat op een steile helling en is in alle opzichten verbazingwekkend. Hij staat niet in een bos, dus staat hij daar onbeschermd tegen de wind, maar hij heeft weten te overleven. Deze bomen zijn meestal behoorlijk knoestig en nooit hoog. Hoge bomen zoals wij die in ons vlakke land hebben, zouden in deze omgeving niet overleven. Ze groeien langzaam op deze grote hoogten en hebben een bijzondere charme. Je voelt aan hun verweerde uiterlijk wat voor leven ze achter de rug hebben en toch zijn ze zo elegant en betoverend. Ik besloot deze boom als portret te fotograferen om er het enige onderwerp van te maken.
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Voorbijgaand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voorbijgaand

Koop de foto Voorbijgaand van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 577
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.