• Voorbode slecht weer van Zilte C fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 73800

Voorbode slecht weer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Voorbode slecht weer van Zilte C fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze prachtige zonsondergang was met zijn drukkende lucht een voorbode voor verschrikkelijk slecht weer! Een uur nadat deze foto was genomen, ging het stortregenen en onweren, enorm! Aangezien het niet waaide bleef het tot lang onrustig op het strand.
Maar voordat het zover was, gaven de wolken, de nog kalme zee en de ondergaande zon een prachtige schouwspel. Door het terugtrekkende water komen er mooie sporen tevoorschijn en in combinatie met de meeuwen en de boot komt er een fijne diepte in de plaat.

Over Zilte C fotografie

Zilte C fotografie profielfotoDe naam achter ZIlte C fotografie is Monique van den Kommer. Wat begonnen is als een langgekoesterde wens (een spiegelreflex camera), kwam een aantal jaar geleden uit. En daarna is het uitgegroeid tot een extreme hobby en zelfs gedeeltelijk mijn werk geworden. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en passie. Veel creativiteit kan ik erin kwijt en het geeft ontzettend veel positieve energie om iets moois te maken voor mijzelf en voor anderen!

Alle werken