Een Werk aan de Muur shop

Voorbode slecht weer

- Werkcode: 73 800

Zilte C fotografie over Voorbode slecht weer

Deze prachtige zonsondergang was met zijn drukkende lucht een voorbode voor verschrikkelijk slecht weer! Een uur nadat deze foto was genomen, ging het stortregenen en onweren, enorm! Aangezien het niet waaide bleef het tot lang onrustig op het strand.
Maar voordat het zover was, gaven de wolken, de nog kalme zee en de ondergaande zon een prachtige schouwspel. Door het terugtrekkende water komen er mooie sporen tevoorschijn en in combinatie met de meeuwen en de boot komt er een fijne diepte in de plaat.
Zilte C fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Zilte C fotografie

De naam achter ZIlte C fotografie is Monique van den Kommer. Wat begonnen is als een langgekoesterde wens (een spiegelreflex camera), kwam een aantal jaar geleden uit. En daarna is het uitgegroeid tot een extreme hobby en zelfs gedeeltelijk mijn werk geworden. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en passie. Veel creativiteit kan ik erin kwijt en het geeft ontzettend veel positieve energie om iets moois te maken voor mijzelf en voor anderen!

Alle werken van Zilte C fotografie


Waarom je kiest voor Voorbode slecht weer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voorbode slecht weer

Koop de foto Voorbode slecht weer van Zilte C fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73 800
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.