Een Werk aan de Muur shop

Voorburgs Museum Hofwijck

- Werkcode: 294 119

Barbara Koppe over Voorburgs Museum Hofwijck

Langs de Vliet in Voorburg staat dit mooie gebouw op de buitenplaats Hofwijck. Constatijn Huygens, de Nederlandse dichter, diplomaat, geleerde, componist en architect, bouwde dit huis in 1642 als plek waar hij zich soms kon terugtrekken. Ook zijn zoon Christiaan Huygens heeft hier tijd doorgebracht.

Hofwijck is nu een museum waar je een kijkje kunt nemen in het leven van toen, en de gedachtegang van C. Huygens. Hofwijck is ook een prachtige trouwlocatie.
Barbara Koppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Barbara Koppe

Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper, maar bovenal ben ik verhalen-verteller. Dat doe ik het liefste door beelden.Ik fotografeer mijn omgeving, met name tijdens mijn reizen. ik noem het reis-fotografie. In mijn shop vind je veel landschappen, stadsgezichten, natuur en dieren. Ik ben onder andere in New York, Zweden, Noorwegen, Griekenland, Italie en frankrijk geweest om te fotograferen.

Alle werken van Barbara Koppe


Waarom je kiest voor Voorburgs Museum Hofwijck op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voorburgs Museum Hofwijck

Koop de foto Voorburgs Museum Hofwijck van Barbara Koppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294 119
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.