Een Werk aan de Muur shop

Voorover gebogen lopen in de regen

- Werkcode: 484 767

Jacques Jullens over Voorover gebogen lopen in de regen

Walking in the rain klinkt eigenlijk leuker. Op een zomerse dag een flinke regenbui trotseren, terwijl de zon alweer probeert de macht over te nemen door een glimp te laten zien door de platanen....
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Voorover gebogen lopen in de regen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Voorover gebogen lopen in de regen

Koop de foto Voorover gebogen lopen in de regen van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 484 767
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
40,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.