Een Werk aan de Muur shop

Voronoi Pebbles

- Werkcode: 981492

Frido Verweij over Voronoi Pebbles

Dit geometrische werk heb ik geheel gemaakt met de computer. Via een geprogrammeerd algoritme is een vectorafbeelding van een zogenaamd Voronoi-diagram gemaakt. Vervolgens zijn de cellen zodanig gekleurd dat een effect ontstaat alsof het gestapelde kiezelstenen zijn. Althans, dat is wat ik erin zie. Als accent zijn hier en daar willekeurig blauwe steentjes toegevoegd.
Frido Verweij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frido Verweij

Mijn werk bevat geen foto’s; alles is gegenereerd door een computer. De gebruikte programma's zijn vaak zelf geschreven en de patronen en kleuren zijn meestal het resultaat van eindeloos variëren en uitproberen.
Op verzoek kunnen kleuren en vormen naar uw wens worden aangepast.

Alle werken van Frido Verweij


Waarom je kiest voor Voronoi Pebbles als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Voronoi Pebbles

Koop dit digital art werk Voronoi Pebbles van Frido Verweij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981492
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.