Een Werk aan de Muur shop

Voronoi Spiral

- Werkcode: 981 744

Frido Verweij over Voronoi Spiral

Dit geometrische werk is geheel gemaakt met de computer. Allereerst heb ik via een algoritme een vectorafbeelding van een zogenaamd Voronoi-diagram gemaakt. De punten of ‘generators’ zijn in dit geval niet willekeurig verdeeld, maar in een spiraalvormig patroon geplaatst, zoals de zaadjes in een zonnebloem. De cellen krijgen hierdoor ook een symmetrische spiraalvormige verdeling. Door tevens de cellen een kleurengradiënt te geven ontstaat een intrigerend effect. Hypnotiserend!
Frido Verweij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frido Verweij

Mijn werk bevat geen foto’s; alles is gegenereerd door een computer. De gebruikte programma's zijn vaak zelf geschreven en de patronen en kleuren zijn meestal het resultaat van eindeloos variëren en uitproberen.
Op verzoek kunnen kleuren en vormen naar uw wens worden aangepast.

Alle werken van Frido Verweij


Waarom je kiest voor Voronoi Spiral als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Voronoi Spiral

Koop dit digital art werk Voronoi Spiral van Frido Verweij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 744
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.