Vrouw Portret - Zwart-wit Profiel van een Afrikaans Meisje

van Jan Keteleer

Vrouw Portret - Zwart-wit Profiel van een Afrikaans Meisje van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479720
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouw Portretten - Zwart-wit Profiel van een Afrikaans Meisje

Vrouw portretten collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Een van de meest aansprekende dingen over de menselijke vorm is het detail. We zijn niet zomaar een verzameling wezens die van het ene individu tot het andere foutloos consistent zijn. Wanneer je een individu afbreekt door zijn visuele details, gebeurt er iets echt wonderbaarlijks. Dit is een ideaal dat prachtig wordt gevierd in dit fijne kunstwerk van Jan Keteleer. Het is een ongelooflijke afbeelding van het menselijk gezicht in al zijn glorie. Bovendien is het een profielfoto, die de kijker in staat stelt de unieke figuur te waarderen vanuit een aantal unieke hoeken. Dit is een stuk dat je gemakkelijk overal kunt hangen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken