Vrouw Portretten - Zwart-wit Profiel Van Een Afrikaanse Vrouw

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479724

10% voorjaarskorting
Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouw Portretten - Zwart-wit Profiel Van Een Afrikaanse Vrouw

Vrouw portretten collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Dit kunstwerk van Jan Keteleer toont het inherente wonder in de schoonheid van de menselijke vorm. Dit zwart-wit profiel toont een krachtig onderwerp, om zeker te zijn. Het is heel gemakkelijk om jezelf te verliezen in het wonder van de details die komen om alles te definiëren wat deze afbeelding te bieden heeft. Er is een stille vastberadenheid voor een gezicht als dit. Wanneer je dieper in de ogen kijkt, kun je je vrij gemakkelijk de mogelijkheden voorstellen van het leven dat deze vrouw tot nu toe heeft geleefd. Natuurlijk zul je het nooit zeker weten, maar je kunt toch niet anders dan speculeren over haar geschiedenis.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken