Vrouw Portretten - Zwart-wit Profiel Van Een Naakt Afrikaans Meisje

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479716

10% voorjaarskorting
Nog 5 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouw Portretten - Zwart-wit Profiel Van Een Naakt Afrikaans Meisje

Vrouw portretten collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Een van de meest dwingende elementen van dit profiel van een naakt Afrikaans meisje zou de positie van haar lichaam moeten zijn. We zien haar handen achter haar rug en we zien een profiel van gewaagde, mooie functies. Wat misschien je aandacht het meest opvalt, is waar haar ogen naar toe lijken te drijven. We kunnen niet zien waar ze naar kijkt, dus we hebben geen keus dan te speculeren. Dit is ook een fascinerend, nederig eerbetoon aan de schoonheid die inherent is aan de menselijke vorm. Dit is een onvergetelijke gelegenheid om dat te waarderen.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken