Shop nu met 10% korting Nog 22 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Vrouw die van een duikplank naar beneden kijkt

- Werkcode: 905850

Jan Keteleer over Vrouw die van een duikplank naar beneden kijkt

De afbeelding van een vrouw die van een duikplank naar beneden kijkt, toont een mooie jonge vrouw die klaar staat om in de helderblauwe lucht te springen. Dit schilderij heeft zowel liefhebbers van klassieke kunst als liefhebbers van hedendaagse kunst geïnspireerd tot een gesprek. Het is een prachtig, sereen schilderij, dat een gevoel van vrede en sereniteit oproept. Het schilderij is een klassiek voorbeeld van het "actie" genre. Het toont een vrouw in een ontspannen pose, in afwachting van iemand die iets interessants zal zeggen.

Een duikplank is een instrument dat mensen in staat stelt een duik te nemen. Een duikplank is een stuk gereedschap dat is ontworpen om mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen van diepzee-exploratie. Een duikplank is meestal gemaakt van hout, dat duurzaam is en gemakkelijk schoon te maken.

Copyright
Jan Keteleer
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Vrouw die van een duikplank naar beneden kijkt op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw die van een duikplank naar beneden kijkt

Koop dit digital art werk Vrouw die van een duikplank naar beneden kijkt van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 905850

Shop nu met 10% korting
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
247 223 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.