Een Werk aan de Muur shop

Vrouw in verlaten kantoor (1/1)

- Werkcode: 977 741

Ruben van Gogh - smartphoneart over Vrouw in verlaten kantoor (1/1)

Surrealistische foto-collage van een vrouw in een verlaten kantoor. Ze kijkt haast geschrokken de camera in: niet wetende wie zij is, waar zij is en wat zij is. Haar identiteit is fluïde, ergens tussen etalagepop en mens in

Het kantoor betreft het voormalige Zuilens Museum aan de Amsterdamstraatweg in Utrecht en de vrouw is opgebouwd uit foto's van verschillende etalagepoppen en selfie-elementen.

Het werk maakt deel uit van mijn serie: Empty Livings, waarin ik leegstaande ruimtes door de voorruit fotografeer en van oude, of juist toekomstige geschiedenissen voorzie. In dit geval is een zeer realistisch effect bereikt omdat het licht precies op de juiste wijze op haar gelaat valt.

Dit werk zal maar één keer verkocht worden. Zodra zich een koper heeft aangediend, verdwijnt het werk uit de shop. Met recht surrealistisch unicum (1/1).
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Vrouw in verlaten kantoor (1/1) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vrouw in verlaten kantoor (1/1)

Koop dit digital art werk Vrouw in verlaten kantoor (1/1) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 977 741
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
139 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.