Vrouw van de wereld - Afrikaanse vrouw

van Jan Keteleer

Vrouw van de wereld - Afrikaanse vrouw van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Vier krachtige zwartheid en humaniteit met dit ongelooflijke kunstwerk van Jan Keteleer. Dit is duidelijk een vrouw die een aantal ongelooflijke dingen heeft gezien en gedaan in haar tijd op aarde. Besteed vooral aandacht aan haar houding. Ze is vorstelijk. Ze is krachtig. Je kunt ook het gewicht van een wereld zien die vaak bijna onmogelijk is om in te bestaan. Toch blijft ze vooruitgaan. Ze blijft haar eigen verhaal schrijven en het is duidelijk een verhaal dat bedoeld is om mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden te inspireren. Je kunt je zoiets nergens voorstellen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken