Vrouw van de wereld - Aziatische vrouw in traditionele kleding

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446529

10% voorjaarskorting
Nog 2 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 115 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er valt zoveel te interpreteren in dit prachtige kunstwerk van Jan Keteleer. Het eerste waar we aan willen denken is de plaatsing van haar handen. Wat stellen ze u voor? Wanneer we deze plaatsing combineren met de intensiteit van haar blik, wat gebeurt er dan? Wat komt er in je op? Dit is een buitengewone gelegenheid om in de ziel te kijken van iemand die duidelijk een opmerkelijk leven heeft geleefd. We kunnen het zien in de ronding van haar lippen, en we kunnen het zien aan de manier waarop ze lijkt te weten naar wie ze kijkt. De aandacht voor detail is hier ook uitzonderlijk.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken