Vrouw van de wereld - Aziatische vrouw in traditionele kleding

- Werkcode: 446 529

Jan Keteleer over Vrouw van de wereld - Aziatische vrouw in traditionele kleding

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er valt zoveel te interpreteren in dit prachtige kunstwerk van Jan Keteleer. Het eerste waar we aan willen denken is de plaatsing van haar handen. Wat stellen ze u voor? Wanneer we deze plaatsing combineren met de intensiteit van haar blik, wat gebeurt er dan? Wat komt er in je op? Dit is een buitengewone gelegenheid om in de ziel te kijken van iemand die duidelijk een opmerkelijk leven heeft geleefd. We kunnen het zien in de ronding van haar lippen, en we kunnen het zien aan de manier waarop ze lijkt te weten naar wie ze kijkt. De aandacht voor detail is hier ook uitzonderlijk.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Vrouw van de wereld - Aziatische vrouw in traditionele kleding op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw van de wereld - Aziatische vrouw in traditionele kleding

Koop dit schilderij Vrouw van de wereld - Aziatische vrouw in traditionele kleding van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446 529
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden