Vrouw van de wereld - Frans meisje met een appel van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446506

8% Hemelvaart korting
Nog 2 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 129 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze charmante kunstschepping toont een jonge vrouw met een appel. Ze verbergt de appel achter haar rug, waardoor we ons afvragen wat ze van plan is. We kijken naar haar ogen. We bestuderen de manier waarop haar schitterende blauwe jurk midden in een soort beweging lijkt te zitten. Ze is een prachtige jonge vrouw die de volledige controle heeft over haar bestemming. Ze is opgewekt. Het lijdt geen twijfel dat degene die bij haar is waarschijnlijk ook goedgeorganiseerd is. Dit is een scène die je terug kan brengen naar de belangrijkste momenten van je jeugd.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken