Vrouw van de wereld - Frans meisje van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446515
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit heldere, mooie beeld van een jonge vrouw doet denken aan het lenteseizoen. We zien haar handen achter haar rug. We zien een wetende, speelse uitdrukking op haar gezicht. Dit is iets dat ons kan dwingen te herinneren hoe het was om jong te zijn. Het is heel goed mogelijk dat je een vrouw of man als deze kende. Iemand die eenvoudig leek te bestaan in het moment. Deze scène neemt een enkel moment in de tijd, en het brengt ons als een speciaal resultaat. Als je naar deze jonge vrouw kijkt in al haar nonchalante glorie, wat zijn dan sommige gedachten die in je opkomen?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken