Vrouw van de wereld - Gezicht van een meisje omringd door bloemen

van Jan Keteleer

Vrouw van de wereld - Gezicht van een meisje omringd door bloemen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477986
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Women of the world Collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Gezicht van een meisje omgeven door bloemen

Deze kunstuitgave van Jan Keteleer heeft een bovenaardse kwaliteit. Het eerste dat onze aandacht hier trekt, zijn de ogen van het jonge meisje, omgeven door prachtige bloemen. Er zal altijd iets zijn dat gezegd kan worden voor de diepte van de ogen van een mens. Je zou zelfs zover kunnen gaan om te zeggen dat ze een venster op de ziel vertegenwoordigen. Zeker, dat is iets dat je in gedachten zult houden, terwijl je ook de zomerbloemen om je heen in je opneemt. Dit is een gewaagde combinatie van flora en artistieke kleuren

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken