Vrouw van de wereld - Gezicht van een meisje omringd door bloemen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477986

10% voorjaarskorting
Nog 2 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Women of the world Collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Gezicht van een meisje omgeven door bloemen

Deze kunstuitgave van Jan Keteleer heeft een bovenaardse kwaliteit. Het eerste dat onze aandacht hier trekt, zijn de ogen van het jonge meisje, omgeven door prachtige bloemen. Er zal altijd iets zijn dat gezegd kan worden voor de diepte van de ogen van een mens. Je zou zelfs zover kunnen gaan om te zeggen dat ze een venster op de ziel vertegenwoordigen. Zeker, dat is iets dat je in gedachten zult houden, terwijl je ook de zomerbloemen om je heen in je opneemt. Dit is een gewaagde combinatie van flora en artistieke kleuren

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken