Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446502

10% voorjaarskorting
Nog 2 dagen en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 115 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

De kracht, moed en de menselijkheid van zwarte vrouwen is buitengewoon. Dit feit is prachtig afgebeeld in dit kunstwerk, dat een vrouw in een eenvoudige rode jurk voorstelt. Hoewel de jurk zelf misschien eenvoudig is, moet u er rekening mee houden dat niets over deze vrouw als eenvoudig moet worden beschouwd. Dit is een vrouw van passie en mysterie. Dit zijn kwaliteiten die we kunnen vinden door dit fijne kunstwerk van dichterbij te bekijken. Dit is een vrouw die geheimen kent, en dit is een vrouw die bereid is om die geheimen te nemen voor zover ze haar zullen ontroeren. Dit stuk is ideaal voor thuis of op kantoor.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken