Vrouw van de wereld - Naakt Afrikaanse vrouw omringd met bloemen

van Jan Keteleer

Vrouw van de wereld - Naakt Afrikaanse vrouw omringd met bloemen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477995
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90 gratis verzending!

Omschrijving

Women of the world Collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Naakt Afrikaanse vrouw omringd met bloemen

Met haar handen stevig op haar heupen en met een blik die alleen als piercing kan worden beschreven, zal dit kunstwerk je aandacht vanaf het eerste moment zeker boeien. Het is gemakkelijk om volledig verloren te raken in de schoonheid van de menselijke vorm, zoals het hier is afgebeeld. Het detailniveau, vooral in de ogen, zorgt voor een eindresultaat dat moeilijk van je hoofd te schudden is. Tegelijkertijd verdiepen de complexiteiten van dit stuk zich, omdat we er ook rekening mee houden dat deze vrouw wordt omringd door oogverblindende bloemen in alle soorten en maten. Dit stuk zal zeker een gesprek creëren.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken