Vrouw van de wereld – Penny een Amerikaanse vrouw van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is een volledig Amerikaanse kwaliteit aan dit stuk, en er zijn verschillende meeslepende elementen in dit Jan Keteleer-stuk die je ertoe kunnen brengen dit te vermoeden. Het eerste is natuurlijk Penny zelf. Ze is jong. Ze is vol leven. Er is een energie voor haar die uit haar warme, zelfverzekerde houding springt. Ze kijkt vooruit naar de toekomst en ze kan niet wachten om te zien wat er vervolgens gebeurt. De Americana komt ook tot leven op de manier waarop de klassieke auto briljant wordt gecombineerd met niet alleen het Coca-Cola-logo, maar ook met Penny's puurheid. Dit is een stuk dat het leven viert.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken