Vrouw van de wereld - Portret van Laverne

van Jan Keteleer

Vrouw van de wereld - Portret van Laverne van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446504
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

Met een scherpe, intense blik kunnen we vrij gemakkelijk zien dat Laverne niet iemand is om mee te spotten. Met behulp van een prachtige verf en andere ideeën, is dit meesterwerk van kunst een perfecte aanvulling voor iedereen die de schoonheid van de details waardeert die te vinden zijn in mensen over de hele wereld. We kunnen wat gissingen doen over Laverne, op basis van wat we hier bekijken, maar we moeten ook in gedachten houden dat we uiteindelijk aan haar genade zijn. Als we iets over deze vrouw gaan leren, zullen we stil moeten zijn en opletten. Ze heeft duidelijk iets te zeggen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken