Vrouw van de wereld - naakte Afrikaanse vrouw omringd door bloemen

- Werkcode: 477 993

Jan Keteleer over Vrouw van de wereld - naakte Afrikaanse vrouw omringd door bloemen

Women of the world Collectie
© ontworpen door Jan Keteleer

Naakte Afrikaanse vrouw omringd door bloemen

Dit diep ontroerende stuk van Jan Keteleer toont de schoonheid van de naakte menselijke vorm, gecombineerd met het verbluffende natuurlijke wonder van bloemen. Handen die haar borsten bedekken, de vrouw kijkt je aan met een intense maar stille blik. Het is gemakkelijk om jezelf in zulke ogen te verliezen. Naarmate je dieper en dieper in de verhalen achter deze ogen zakt, is er de mogelijkheid dat je opeens de exotische orchideeën rondom haar zult voelen die tegen je gezicht strijken. Er is een bedwelmende kwaliteit voor dit beeld, dat schoonheid uit een verscheidenheid van verschillende bronnen combineert. Je kunt ook een ingetogen spiritualiteit vinden aan dit stuk
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Vrouw van de wereld - naakte Afrikaanse vrouw omringd door bloemen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw van de wereld - naakte Afrikaanse vrouw omringd door bloemen

Koop dit digital art werk Vrouw van de wereld - naakte Afrikaanse vrouw omringd door bloemen van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477 993
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden