Vrouwelijk naakt torso

- Werkcode: 901 849

Paul Nieuwendijk over Vrouwelijk naakt torso

Dit vrouwelijk naakt geschilderd op een schilderij van canvas op de manier van het fauvisme, maar ook het expressionisme. Met losse, gevoelige, kleurige toetsen door het gebruik van de penseel. Fauvisme is moderne kunst. Door de blauwe, kobaltblauwe achtergrond komt de vrouw, het naaktmodel prachtig uit het schilderij. De verf geeft ook de erotiek weer. Dit is schilderkunst van de 20e eeuw, Contemporary art.
Paul Nieuwendijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Nieuwendijk

Beeldend kunstenaar en designer Paul Nieuwendijk, opleiding: Breitner Academie, Gerrit Rietveld Academie.
Over zijn werk: Het onderwerp, het gevoel wat ik daarbij heb bepaalt mijn manier van schilderen. Ik geniet vooral van kleuren als ik het gevoel heb dat ze op mijn schilderij een harmonisch gesprek voeren.
Technieken: schilderen, collages, grafiek, fotografie, tekeningen.

Alle werken van Paul Nieuwendijk


Waarom je kiest voor Vrouwelijk naakt torso als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vrouwelijk naakt torso

Koop dit schilderij Vrouwelijk naakt torso van Paul Nieuwendijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 901 849
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
43,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden