Werkcode: 121303

Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
76 gratis verzending!
Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel van Guy Florack

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Uitvergroot komt deze foto's pas echt tot zijn recht. Elk veertje is zijn eigen kunstwerkje en apart bewonderen. Deze prachtige vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel is vanaf de St. Lucia rivier in Zuid-Afrika gefotografeerd. Dit is grootste van de ijsvogels, ze kunnen wel 46cm groot worden! De vogel heeft een forse zwarte (donkergrijze) snavel. De bovenzijde is zwart-donkergrijs met witte spikkeling. Het mannetje heeft een kastanjekleurige borst en een witte buik met donkere spikkeling en donkere banden langs de zijde. Het vrouwtje heeft juist een witte borst met donkere spikkeling met kastanjekleurige buik

Over Guy Florack

Guy Florack profielfoto"Het is geweldig om unieke beelden op de gevoelige plaat vast te leggen, maar het is nog geweldiger als deze unieke foto's ook bewondert worden door anderen. Het is dan ook een eer als u mijn werk zo mooi vindt dat het een plekje op uw muur verdient."

Guy Florack is een zeer technische fotograaf met een passie voor natuur- en stadsfotografie. Met foto's van over de hele wereld heeft hij in het verleden in dienst van media bedrijven gefotografeerd en is sinds 2014 zijn eigen bedrijf begonnen.

Alle werken