Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel

- Werkcode: 121 303

Guy Florack over Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel

Uitvergroot komt deze foto's pas echt tot zijn recht. Elk veertje is zijn eigen kunstwerkje en apart bewonderen. Deze prachtige vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel is vanaf de St. Lucia rivier in Zuid-Afrika gefotografeerd. Dit is grootste van de ijsvogels, ze kunnen wel 46cm groot worden! De vogel heeft een forse zwarte (donkergrijze) snavel. De bovenzijde is zwart-donkergrijs met witte spikkeling. Het mannetje heeft een kastanjekleurige borst en een witte buik met donkere spikkeling en donkere banden langs de zijde. Het vrouwtje heeft juist een witte borst met donkere spikkeling met kastanjekleurige buik
Guy Florack profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Guy Florack

"Het is geweldig om unieke beelden op de gevoelige plaat vast te leggen, maar het is nog geweldiger als deze unieke foto's ook bewondert worden door anderen. Het is dan ook een eer als u mijn werk zo mooi vindt dat het een plekje op uw muur verdient."

Guy Florack is een zeer technische fotograaf met een passie voor natuur- en stadsfotografie. Met foto's van over de hele wereld heeft hij in het verleden in dienst van media bedrijven gefotografeerd en is sinds 2014 zijn eigen bedrijf begonnen.

Alle werken van Guy Florack


Waarom je kiest voor Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel

Koop de foto Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel van Guy Florack op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 121 303
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden