Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel

van Guy Florack

Vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel van Guy Florack

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 121303
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Uitvergroot komt deze foto's pas echt tot zijn recht. Elk veertje is zijn eigen kunstwerkje en apart bewonderen. Deze prachtige vrouwelijke Afrikaanse reuzenijsvogel is vanaf de St. Lucia rivier in Zuid-Afrika gefotografeerd. Dit is grootste van de ijsvogels, ze kunnen wel 46cm groot worden! De vogel heeft een forse zwarte (donkergrijze) snavel. De bovenzijde is zwart-donkergrijs met witte spikkeling. Het mannetje heeft een kastanjekleurige borst en een witte buik met donkere spikkeling en donkere banden langs de zijde. Het vrouwtje heeft juist een witte borst met donkere spikkeling met kastanjekleurige buik

Dit werk wordt aangeboden door Guy Florack

Guy Florack profielfoto"Het is geweldig om unieke beelden op de gevoelige plaat vast te leggen, maar het is nog geweldiger als deze unieke foto's ook bewondert worden door anderen. Het is dan ook een eer als u mijn werk zo mooi vindt dat het een plekje op uw muur verdient."

Guy Florack is een zeer technische fotograaf met een passie voor natuur- en stadsfotografie. Met foto's van over de hele wereld heeft hij in het verleden in dienst van media bedrijven gefotografeerd en is sinds 2014 zijn eigen bedrijf begonnen.

Alle werken