Een Werk aan de Muur shop

Vuurtoren Westhoofd in Ouddorp

- Werkcode: 912 230

Linda Richter over Vuurtoren Westhoofd in Ouddorp

De vuurtoren van Ouddorp: Vuurtoren Westhoofd! Prachtig gesitueerd in de duinen van Zuid-Holland. De onderkelderde en zeven verdiepingen hoge vuurtoren heeft een ca. 52 meter hoge vierkante schacht. De kenmerkende en robuuste vormgeving van de vuurtoren die 'waakzaamheid en trots' verbeeldt hangt samen met de herwonnen vrijheid na de Tweede Wereldoorlog
Linda Richter profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Linda Richter

Mijn naam is Linda en ik zou mezelf graag fotograaf willen noemen. Ik heb een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld waarin we leven en waar we deel van uitmaken. De meeste van mijn foto’s zijn van de natuur, maar ik hou er ook van om mezelf uit te dagen en zo nu en dan iets anders te fotograferen.

Mijn nieuwsgierigheid naar de natuurlijke wereld gaat vaak hand in hand met reizen en de outdoor wereld. Het is allesomvattend en altijd groeiend. Daarom geeft het buiten zijn me een goed gevoel: er zijn minder grenzen en de mogelijkheden lijken eindeloos. Zolang je de natuur om je heen respecteert, en de kracht die zij bezit, nemen spontaniteit en instinct het heft in handen!

Alle werken van Linda Richter


Waarom je kiest voor Vuurtoren Westhoofd in Ouddorp als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vuurtoren Westhoofd in Ouddorp

Koop de foto Vuurtoren Westhoofd in Ouddorp van Linda Richter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 912 230
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.