Vuurtoren van Kermorvan

- Werkcode: 1 099 638

Maurice Haak over Vuurtoren van Kermorvan

Bretagne staat vol met vuurtorens. Eén van de mooiste is Phare de Kermorvan, gelegen op het meest westelijke puntje van het Franse vasteland. De vierkante toren is verbonden met een rood-bruine granieten brug die deze vuurtoren iets extra's geeft. Op deze foto leidt de brug het oog naar het bouwwerk. De foto is genomen na zonsondergang met nog een klein beetje licht in de hemel. Door het gebruik van een lange sluitertijd bevat de licht bewolkte lucht verschillende blauw-grijze kleureffecten. Het water van de Atlantische oceaan lijkt verstild, wat de Phare de Kermorvan niet alleen extra stevig doet overkomen maar ook iets mysterieus geeft. Dankzij de zorgvuldige opname en de hoogwaardige nabewerking is deze foto perfect op groot formaat af te drukken.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Vuurtoren van Kermorvan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurtoren van Kermorvan

Koop de foto Vuurtoren van Kermorvan van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 099 638
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
67,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden