Een Werk aan de Muur shop

Vuurwerk boven Deventer tijdens het blauwe uur in Overijssel

- Werkcode: 997 117

Bart Ros over Vuurwerk boven Deventer tijdens het blauwe uur in Overijssel

Vuurwerk boven Deventer tijdens het blauwe uur in Overijssel.

De Deventer Zomerkermis komt er weer aan! Het centrum wordt van zaterdag 4 juni (Pinksterweekend) tot en met zondag 12 juni 2022 weer omgetoverd tot het leukste attractiepark van Nederland. Vermaak voor jong en oud, groot en klein. Alles wat je moet weten over de Deventer Zomerkermis vind en volg je op deze website en natuurlijk onze Facebookpagina en Instagrampagina.

We vieren weer kermis als vanouds en daar hoort natuurlijk ook weer een uitgebreid activiteitenprogramma bij! Zo wordt de kermis bezocht door o.a. Loeki de Leeuw, Clown Desalles, Bert & Ernie, Kidsclub Go Ahead Eagles, vele straatartiesten en heuse dinosaurussen (we beloven jullie: ze doen geen kwaad!). Zaterdag 11 juni is het eindelijk weer tijd voor een geweldige vuurwerkshow!
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Vuurwerk boven Deventer tijdens het blauwe uur in Overijssel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurwerk boven Deventer tijdens het blauwe uur in Overijssel

Koop de foto Vuurwerk boven Deventer tijdens het blauwe uur in Overijssel van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 997 117
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.