Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 9 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Vuurwerk van Paardenbloem

- Werkcode: 99 435

JPWFoto over Vuurwerk van Paardenbloem

Fotograferen zonder vooropgezet plan. Het geeft vaak verrassende resultaten. Terwijl ik wat stedelijke uitzichten aan het fotograferen ben vanaf een wandelpad over een dijk, stuit ik op verschillende bloemen die baden in een mooi ochtendlicht. De eenvoudige en overal aanwezige paardenbloemen staan als pluizenbollen te pronken. Van één exemplaar is de toplaag verdwenen, waardoor het hart van de bloem zichtbaar wordt. Met mijn macro lens kruip ik er dicht op voor een mooie compositie. Maar ik wil meer! Meer dan een paardenbloem. Abstracter misschien. In nabewerking kies daarom voor een omzetting naar zwart-wit waardoor het beeld een spetterend effect krijgt. Bijna als een vuurwerk in een mooie voorjaarsnacht.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vuurwerk van Paardenbloem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurwerk van Paardenbloem

Koop de illustratie Vuurwerk van Paardenbloem van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99 435

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,-95,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.