Waalbrug Nijmegen

van Peter Moerman

Waalbrug Nijmegen van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 115893
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 gratis verzending!

Omschrijving

De Waalbrug bij Nijmegen is al jaren een landmark voor de omgeving en heeft in de 2de wereldoorlog een grote rol gespeeld in de historie. De brug is in nagenoeg zijn volle lengte in beeld gebracht in zwart/wit en heeft een surrealistisch tintje meegekregen in de nabewerking

Dit werk wordt aangeboden door Peter Moerman

Peter Moerman profielfotoPeter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle werken

Klantfoto's: Waalbrug Nijmegen van Peter Moerman

Klantfoto: Waalbrug Nijmegen van Peter Moerman, op canvas