Waalbrug in Nijmegen

- Werkcode: 170 060

Fotografie Jeronimo over Waalbrug in Nijmegen

De Waalbrug in Nijmegen (Gelderland) was één van de belangrijkste strijdtonelen aan het einde van de 2e wereldoorlog (operatie Market Garden). Daarnaast is het uiteraard "wereldberoemd" vanwege de mooie plaatjes die er jaarlijks gemaakt kunnen worden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse waarbij de tienduizenden wandelaars over de Waalbrug lopen.
Fotografie Jeronimo profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Jeronimo

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in, en bezig geweest met, fotografie. De keuze om later dan ook als zelfstandig professioneel fotograaf aan het werk te gaan was dan ook snel gemaakt. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een allround fotograaf, onder de naam Fotografie Jeronimo, met bruidsfotografie, portretfotografie, natuurfotografie en dierenfotografie als specialisatie.Daarnaast ben ik als freelance-fotograaf werkzaam voor tal van (regionale en nationale) media. Niet alleen maak ik hierbij nieuwsreportages voor diverse kranten en internetmedia maar tevens bedrijfsreportages t.b.v. vakbladen.

Alle werken van Fotografie Jeronimo


Waarom je kiest voor Waalbrug in Nijmegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waalbrug in Nijmegen

Koop dit digital art werk Waalbrug in Nijmegen van Fotografie Jeronimo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170 060
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden