Waar gewerkt wordt vallen spanen

- Werkcode: 1 063 932

Erik Reijnders over Waar gewerkt wordt vallen spanen

Spreekwoorden en gezegden zijn in ons land een bijna uitstervend iets. we gebruiken ze niet meer of er zijn moderne varianten op. Dit werk beeld een spreekwoord uit. Waar gewerkt wordt vallen spaanen of spaanders zoals het in de houdverwerking heet. Onze taal kent vele van deze standaard zinnen waar bijna elke Nederlander van weet wat er mee bedoelt wordt. Leuk objekt voor aan de muur om jou gasten te vertellen dat het binnen misschien niet steriel schoon is. er wordt geleefd!
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Waar gewerkt wordt vallen spanen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Waar gewerkt wordt vallen spanen

Koop dit digital art werk Waar gewerkt wordt vallen spanen van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 063 932
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
81,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden