Waar kom jij vandaan??

- Werkcode: 963 682

Jan Enthoven Fotografie over Waar kom jij vandaan??

Foto genomen in de slotgracht van Slot Zeist. Een eend zat op een balk in de slotgracht en zag opeens een reflectie van zichzelf in het water. Het leek alsof de eend een conversatie of zelfs de confrontatie met zichzelf aan ging.

Foto is met een statief genomen, met een iets hogere ISO om beweging te voorkomen.

De foto past zowel in een modern als klassiek interieur en is door de neutrale kleurstelling van het water geschikt voor interieurs in iedere kleurstelling.
Jan Enthoven Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Enthoven Fotografie

Ik fotografeer al sinds mijn 8e jaar en dat is meer dan 50 jaar geleden. Ik fotografeer landschappen, objecten, macro, dieren, bloemen, mensen en al hun emoties en uitingen. De wereld om ons heen is nog steeds erg mooi, ik deel graag met je wat ik zie...

I've been a photographer ever since the age of 8, which is more than 50 years ago! I take pictures of landscapes, buildings and objects, macro's, animals, flowers, people with all their emotions and expressions. The world around us is still a very nice place to be. I'd love to share with you the things I see...

Alle werken van Jan Enthoven Fotografie


Waarom je kiest voor Waar kom jij vandaan?? op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waar kom jij vandaan??

Koop de foto Waar kom jij vandaan?? van Jan Enthoven Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 963 682
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden