Waddenblauw

van jowan iven

Waddenblauw van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35821
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang in maart bij paesens moddergat. De zon schijnt met de allerlaatste lichtstralen nog net langs de rij met verweerde palen. De palen en de stenen zijn nog overblijfselen van een landwinningsproject in de waddenzee.
dit is het blauwe uurtje waarin de lucht extra blauw kleurt. Een mooi contrast met de gele zonneschijn op de oude houten palen die er heel lang staan. Een fraai landschap, gelardeerd met basaltlokken. Een enkele wolk trekt voorbij. Langzaam zakt de zon steeds verder weg totdat het heel eenzaam en verlaten aanvoelt. Dan voel je de kracht van de natuur. Een weldadige rust aan de waddenkust.

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

jowan iven profielfotoFotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken