Waddenzee Zomeravond

van Ger Veuger

Waddenzee Zomeravond van Ger Veuger

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 925431
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Zittend in het gras op de waddendijk genietend van de zonsondergang. De eb loopt, een laatste zeilboot zoekt de haven op. Nog even en het is donker, maar alles behalve stil. Steltlopers vliegen over op weg naar hun favoriete voedselstekkie, contact met elkaar houdend met melodieuse geroep. Het wad murmelt zacht en ergens ver weg begint een scholekster verontwaardigd te pieten. Tijd voor een goed glas wijn voor het slapen gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Ger Veuger

Ger Veuger profielfotoReeds vanaf het "Prisma fotoboek" van Peter Charpentier ben ik met fotografie bezig. Na diverse camera's en duizenden dia's verder is het voor mij pas echt begonnen met de komst van de digitale camera. Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit, maar het landschap en de wereld van de vierkante decimeter hebben toch mijn speciale interesse. Landschap en abstract is overal, het is iedere keer weer spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Het is en blijft toch vooral een kwestie van kijken. Ik fotografeer met een bridge-camera (NIKON COOLPIX P610), derhalve geen gesjouw met zware apparatuur en lenzen (dat heb ik lang genoeg gedaan). Dit geeft me de totale bewegingsvrijheid en ik heb 'm ook bijna altijd bij me. Mijn abstracte foto's en landschappen mag ik graag onderling combineren tot een geheel nieuwe werkelijkheid. The sky is the limit. Op https://www.flickr.com/photos/gerveuger staan nog veel meer foto's. Heeft U interesse in een bepaalde foto, stuur me een E-mail (gerveuger@planet.nl) en ik zet hem graag in de etalage bij Werk aan de Muur.

Alle werken