Waddenzee met houten aanleg steiger

van Fotografiecor .nl

Waddenzee met houten aanleg steiger van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 812331

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

De rede van Texel. Vroeger een van de belangrijkste havens in Nederland maar tegenwoordig niet meer dan de thuishaven van de Texelse vissersvloot en passanten. De masten van oude zeilschepen ontbreken en de steigers liggen er wat verlaten bij. De haven van Oudeschild is echter nog steeds een heerlijke plek om te fotograferen. De prachtige Hollandse wolkenluchten met de uitgestrektheid van het werelderfgoed Waddenzee geven ene prachtige landschapsfoto vanaf het waddeneiland.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken