Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 19 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Waddenzee met slikken en zonsondergang

- Werkcode: 577 215

Fotografiecor .nl over Waddenzee met slikken en zonsondergang

Elke zonsondergang is weer anders. Qua licht, bewolking en stemming van de fotograaf. Daarom ga ik zo vaak als ik kan fotograferen bij zonsondergang en zonsopkomst. Deze foto is gemaakt bij laagwater op het waddenstrand bij Harlingen in de provincie Friesland. Laag water is om te fotograferen mooier omdat er veel plassen en structuren op het strand ontstaan. Het aanwezige zeewater op deze foto trekt je als het ware de foto in. Gecombineerd met het mooie licht dat ontstaat wanneer de zon net onder is maakt deze foto een van mijn betere zonsondergang foto's.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Waddenzee met slikken en zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waddenzee met slikken en zonsondergang

Koop de foto Waddenzee met slikken en zonsondergang van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 577 215

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
63,-57,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.