Walvishaai in een blauwe wereld (1)

- Werkcode: 1 034 103

Lennart Verheuvel over Walvishaai in een blauwe wereld (1)

De Walvishaai is de grootste vis ter wereld en daardoor meteen ook indrukwekkend. De ontmoeting met dit negen meter lange exemplaar was dan ook erg indrukwekkend. In Mexico sprong ik overboord om deze enorme vis te fotograferen. Gelukkig zwom hij precies voor mij langs waardoor er een leuke foto in zat. Ik had hier veel moeite voor gedaan dus ik was er erg blij mee! Voor meer foto's van de Walvishaai uit Mexico zie: https://naturebylennart.com/view-below-the-surface-blog/whale-shark-at-last/#more-1937.
Lennart Verheuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lennart Verheuvel

Al mijn foto's zijn in het wild gemaakt, dus niets uit de dierentuin! Fotograferen doe ik al sinds mijn twaalfde en daarbij heeft de focus altijd op natuurfotografie gelegen. In Nederland kijk ik voornamelijk naar vogels, maar in het buitenland hebben zoogdieren ook mijn belangstelling. Ik ga dan ook vaak op reis met het doel om een bepaald dier te zien. Voor het verhaal achter de foto's en nog veel meer foto's zie ook mijn website: https://www.naturebylennart.com.

Alle werken van Lennart Verheuvel


Waarom je kiest voor Walvishaai in een blauwe wereld (1) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Walvishaai in een blauwe wereld (1)

Koop de foto Walvishaai in een blauwe wereld (1) van Lennart Verheuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 034 103
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden