Werkcode: 91163

Wandelen in een droomwereld

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een zonovergoten landschap met een lichte heuvel. Het is een fantasiewereld als achtergrond van je eigen dromen. In de verte kun je nog net een bomenrij zien tegen de blauwe lucht. Het landschap is opgebouwd uit de kleuren bruin, geel, groen, paars en blauw. Het landschap is ontstaan uit een macrofoto, waarbij enkele waterdruppels op een pauweveer gefotografeerd zijn. Door bewerking en toevoeging is er een fantasielandschap of een droomwereld ontstaan.

Over Kvinne Fotografie

Als fotograaf en beeldbewerker ben ik actief bezig met de verschillende facetten van beeld. Fotografie en fotobewerking zijn voor mij een middel om een beeld te creëren. Kleur, sfeer en emotie spelen een belangrijke rol in mijn afbeeldingen.. Bekijk ook eens mijn website. https://www.kvinnefotografie.weebly.com Foto's van mijn website kunnen ook via WerkaandeMuur worden geleverd.

Alle werken