Een Werk aan de Muur shop

Wanted, dead or alive: Marten & Oopjen

- Werkcode: 858632

Ruben van Gogh - smartphoneart over Wanted, dead or alive: Marten & Oopjen

Ergens in de schaduw vond ik Rembrandt's Marten en Oopjen terug. Met een prijs van € 160.000.000 waren zij, begrijperlijkerwijs, op de vlucht geslagen. Maar vanaf enkele tientjes kunt u ze nu zelf ophangen. Ieder z'n eigen Rembrandt, daar hoeft u niet eens voor naar het Rijksmuseum.

'Aanplakbiljet' in de stijl van de Western, en een knipoog naar de gigantische prijzen die voor oude meesters wordt betaald. Gelukkig hoeven Marten Soolmans en Oopjen Coppit dit zelf niet meer mee te maken.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Wanted, dead or alive: Marten & Oopjen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Wanted, dead or alive: Marten & Oopjen

Koop dit digital art werk Wanted, dead or alive: Marten & Oopjen van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858632
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.