Een Werk aan de Muur shop

Warm gekleurde granietrotsen aan de Franse kust

- Werkcode: 956 185

Karla Leeftink over Warm gekleurde granietrotsen aan de Franse kust

Het is vloed . Het water staat hoog bij la Pointe du Château (à Plougrescant). De granietrotsen aan de Bretonse kust zijn grillig gevormd. Ze kleuren goed bij het water, dat blauwe en groene tinten heeft. De rotsen in de voorgrond leiden je aandacht de afbeelding in, langs de oranje getinte rotsformaties in de Côtes-d'Armor. Het water is bewust verzacht door een ND filter te gebruiken. Zo kwam de sluitertijd van de foto op vijftien seconden en gaat er nog meer aandacht naar de grilligheid van de rotsen.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Warm gekleurde granietrotsen aan de Franse kust op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Warm gekleurde granietrotsen aan de Franse kust

Koop de foto Warm gekleurde granietrotsen aan de Franse kust van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 956 185
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.