Warme aanblik Breda Spanjaardsgat

van JPWFoto

Warme aanblik Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 726204

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 86 gratis verzending!

Omschrijving

Ondanks de koude winterse ochtend, ontving ik hier op de Koning Willem Alexanderbrug in Breda een warme aanblik van Breda. Deze brug heeft een karakteristieke reling, die prachtig verlicht is als de straatverlichting aan is. Het karakteristieke Breda plaatje besloot ik compleet te maken met een doorkijk richting Spanjaardsgat over de reling aan de overzijde heen. De kale takken vormden hier een mooi kader om de Grote Kerk en het vroegere postkantoor te accentueren.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken