Een Werk aan de Muur shop

Warme herfsttinten in Mastbos Breda

- Werkcode: 417 539

JPWFoto over Warme herfsttinten in Mastbos Breda

Even de drukke stad ontvluchten voor een herfstwandeling aan de zuidkant van Breda: het Mastbos. Een afwisseling van loofbomen en dennen. Hoe mooi wordt dat in het najaar, op het moment dat de bladeren van de loofbomen aan het kleuren zijn. In dit geval werd ik gegrepen door de kleuren van het berkenblad. Het gaf een mooi contrast tegen het diepe groen op de achtergrond, waar nog net een streep zonlicht op viel.
Ik heb wat afstand genomen van dit kleurenpalet en met een telelens het schilderachtige tafereel vastgelegd.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Warme herfsttinten in Mastbos Breda op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Warme herfsttinten in Mastbos Breda

Koop de foto Warme herfsttinten in Mastbos Breda van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 417 539
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.