Warme tinten Sint Janstraat Breda

van JPWFoto

Warme tinten Sint Janstraat Breda van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 527086
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Herfst 2019 en de feestdagen staan voor de deur. Een warme gloed van de ondergaande zon tussen de karakteristieke gebouwen van de Sint Janstraat in Breda door. De Sint Antoniuskathedraal steekt er natuurlijk nadrukkelijk bovenuit. Wanneer ik bijna tegen de winkelruit van De Kookwinkel kruip, zie ik daarin nog net een mooie reflectie van die toren. De compositie krijgt zo diepte en een mooie gouden gloed. In de nabewerking heb ik de kleuren wat gedempt, waardoor het historisch karakter van deze straat wordt onderstreept. Een foto waar je naar kunt blijven kijken!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken