Een Werk aan de Muur shop

Warme zonsondergang met de skyline van Dubai

- Werkcode: 876 074

Dirk Verwoerd over Warme zonsondergang met de skyline van Dubai

De skyline van Dubai met een zonsondergang waar je warm van wordt, precies achter de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa. De kleuren oranje en blauw maken deze foto tot een echte eye-catcher. Van een minimalistisch interieur tot buiten aan de muur in uw tuin komt deze foto mooi tot zijn recht. Ook leverbaar in een liggend formaat.
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor Warme zonsondergang met de skyline van Dubai als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Warme zonsondergang met de skyline van Dubai

Koop de foto Warme zonsondergang met de skyline van Dubai van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 876 074
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
78,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.